Életutam pár szóban:

ROLAM

Hegedűs Bence vagyok, 22 éves. Jelenleg a Budapesti Metropolitan egyetem divatfotográfia szakának végzős hallgatója vagyok. Több mint 5 éve foglalkozom a tartalomgyártással, ez idő alatt mind a fotográfusi mind a videográfusi tudásomat és elszántságomat napról napra bővítettem, és bővítem a mai napig is.  Az fogott meg ebben a hivatásban, hogy míg más művészek saját gondolataikkal új dolgokat teremtenek, a fotósok feladata a világban mindenütt jelenlévő szépség ábrázolása, megörökítése, ami szerintem legalább ugyanannyira fontos, mint az előbbi. Ezen belül is a legváltozatosabb téma az egyes emberek pillanatnyi érzéseiből, hangulatából, különleges pillanataiból kézzel fogható emléket csinálni, és ez az én kedvenc területem is.

2020-ban, legjobb barátommal és kollégámmal megalapítottuk a 4K Media Studio Kft-t, mely azóta több nemzetközi produkcióban és projektben vett részt, továbbá több 100 koncert és esemény közvetítéséért és felvételéért felelt.

A rendezvényfotózás, a koncertfotózás, a stúdómunka és reklámanyagok mellet igyekszem minnél több esküvőfotózást vállalni, mert mindíg örömmel tölt el ha egy ifjú pár eme fontos napjának a részese lehetek, és fényképeim révén örök emléket alkotok számukra. 

Mi az a 4K Media Studio?