HEGEDŰS BENCE VAGYOK

20 éves, de fiatal korom ellenére már több éve foglalkozom fotózással. Az fogott meg ebben a hivatásban, hogy míg más művészek saját gondolataikkal új dolgokat teremtenek, a fotósok feladata a világban mindenütt jelenlévő szépség ábrázolása, megörökítése, ami szerintem legalább ugyanannyira fontos, mint az előbbi. Ezen belül is a legváltozatosabb téma az egyes emberek pillanatnyi érzéseiből, hangulatából, különleges pillanataiból kézzel fogható emléket csinálni, és ez az én kedvenc területem is.

MIKET FOTÓZOK?

Amikor elhatároztam, hogy fotós leszek, elhatároztam azt is, hogy csak olyan képeket fogok kiadni a kezeim közül, amelyekre ha a megrendelő ránéz, biztos lesz abban, hogy az ideális embert választotta a feladatra. Minden felkérésben megtalálom a kihívást, legyen az esküvő, egyéb rendezvény vagy akár ingatlan fotózása. Igyekszem az adott megbízáshoz mérten kreatívan végezni a munkám, különféle trükkökkel és utómunkával még jobban megragadni az esemény hangulatát, kiemelni a szépségét.

Szabadidőmben, megrendeléseken kívül is szívesen fotózok, és ezeken és a megrendelt képeken egyaránt képes vagyok órákat szöszmötölni, hogy mikor elkészülnek, úgy nézhessek rájuk, hogy az jusson eszembe, ebbe érdemes volt energiát fektetni.